Вашата кошница е празна
Започнете да пазарувате сега

Здравейте ,

Вход за търговци Любими Потребителска кошница Вход
Slice 1 Created with Sketch.

Свържете се с нас

Нагоре

Игра със силиконови стикери „Диви животни" // Sense

Гласували: | Видян: 1627 пъти | Продуктов код: 54072

Можете да се възползвате от -10% отстъпка, ако платите Вашия продукт с дебитна/кредитна карта или paypal.

Цена: 4.90 лв
Налични цветове :
Цвят и налични модели :
Размери:
Статус: Изчерпан
 

Уведоми ме по e-mail, когато продуктът бъде наличен

Политика за връщане:

Срокът на връщане на този продукт е: 14 дни

Badu.bg не носи отговорност при покупка на Игра със силиконови стикери „Диви животни" // Sense от Детски дървени играчки и пъзели извън формата за поръчка.

Информация за търговец

Продава се от
Малчугани
Свържете се с търговеца

Категории в магазина

    Описание

    Игра със силиконови стикери „Диви животни" // Sense

     

     

    Целта на играта е да бъдеш първия играч, който добави главата и опашката към средната част на своето животно. Победител е играчът, който първи сглоби „цяло” животно.

     

    1. Играта започва като всеки играч избира средна част на някое животно. През цялото време на играта всеки играч трябва да има в себе си средна част на животно. След това играчите избират природна местност (гора, поле, планина или езеро), които се намират на четирите края на игралното поле и поставят средната си част там. Останалите части на животните се поставят в гората, в средата на игралното поле. 

    2. Всеки играч завърта стрелката на колелото на късмета! Играчът с най-голямо число започва пръв. 

    3. Играчите се редуват, въртят колелото на късмета и местят пазача по игралното поле със съответния брой стъпки. (Всички играчи местят един и същи пазач.)

     

     Символи:

    Символ „Плюс" - Избери част на животно от гората в средата на игралното поле. Ако вече имаш и трите секции можеш да размениш някоя за нова. (Не може да размениш средната си част – тя трябва да е в теб по време на цялата игра.) 

    Символ „Минус" - Избери която и да е част от своята колекция и я сложи в гората. (Не можеш да сложиш средната си част – тя трябва да е в теб по време на цялата игра.) Ако имаш само средна част – задръж я. След това е ред на следващия играч. 

    Символ „Стрелки" - Размени една част на животно с някой друг играч. Можеш да размениш глава или опашка на животно срещу която и да е част на другия играч, но без средната част. Средна част можеш да размениш само срещу друга средна част.

    Символ „Колело на късмета" – Завърти стрелката! Можеш да си избереш част от животното, към което стрелката сочи (вземи частта от гората в средата). Ако вече имаш и от трите части, то трябва да смениш някоя с нова.

    Цялостен рейтинг на продукта

      Базиран на ревюта

      • Отличен
        0
      • Добър
        0
      • Среден
        0
      • Под среден
        0
      • Слаб
        0

      1-10 от 0