Вашата кошница е празна
Започнете да пазарувате сега

Здравейте ,

Вход за търговци Любими Потребителска кошница Вход
Slice 1 Created with Sketch.

Свържете се с нас

Нагоре

Сувенир от мъниста - Декоративно Фън Шуй дърво Ин и Ян - 51 см

Гласували: | Видян: 571 пъти | Продуктов код: DM-9039

Можете да се възползвате от -10% отстъпка, ако платите Вашия продукт с дебитна/кредитна карта или paypal.

Цена: 79.00 лв
Доставка: 5-10 работни дни
Цена на доставка: лв
Налични цветове :
Цвят и налични модели :
Размери:
Статус: В наличност
Количество:
  Добави в любими
 

Търговецът приема връщане за този продукт в срок от 14 дни

 

Уведоми ме по e-mail, за промяна в цената

Политика за връщане:

Срокът на връщане на този продукт е: 14 дни

Badu.bg не носи отговорност при покупка на Сувенир от мъниста - Декоративно Фън Шуй дърво Ин и Ян - 51 см от Декоративни фигури извън формата за поръчка.

Информация за търговец

Свържете се с търговеца

Лесна поръчка

  • Изберете модел, попълнете коректно Вашите данни, а ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите за доставка и плащане.

Категории в магазина

Описание

Ръчно изработена композиция - декоративно Фън Шуй дръвче Ин и Ян от мъниста нанизани всяко едно поотделно.
Този сувенир е уникален, тъй като сложността на изработката не позволява да се повтори на 100%.

Красив, оригинален и много полезен подарък за всеки дом и по всеки повод, а също така и отлично допълнение към интериора във Вашия дом или офис с което ще предизвикате само комплименти за Вашия избор.

Размери:

Височина - 51 см.

Дължина - 40 см.

Широчина - 22 см.

Модел: DM-9039

Теорията за ин и ян е една от най-древните във Фън Шуй. Според нея всичко във вселената се състои от 2 противоположни, но дълбоко свързани сили - ин (женското начало) и ян (мъжкото начало). Взаимовръзката между тях създава същността на живота около нас. Изразени в цветове, ин се представя от черното, а ян - от бялото. Тъй като Вашият дом има нужда от хармонична фън шуй енергия, за да създаде необходимата Ви енергийна подкрепа, необходимо е да разберем приложението на теорията ин - ян на практика:

ИН (пасивна енергия) - фън шуй енергията за тишина, тъмнина, бавни и отпускащи движения; тази енергия доминира над Вас през нощта, когато си лягате или когато имате нужда да релаксирате и възстановите енергиите си.
ЯН (активна енергия) - фън шуй енергията за силен звук, ярки цветове, силна светлина, движеща се енергия и пр.; Вие усещате ян енергията почти постоянно, когато се намирате в офиса, на парти или докато шофирате.

Едната сила не може да съществува без другата - така както денят ще изгуби смисъла си без нощ, звуците - без тишина и топлината - без студ. В западната култура съществува тенденция на дисбаланс между тези две енергии, тъй като ние живеем под постоянна заетост и движение, което създава изтощаваща ян-енергия. Понякога се стига до почти пълна липса на релаксиращата и зареждаща енергия ин. Създаването на дом, в който съществува баланс между ин и ян енергиите е от особена важност. В зависимост от типа на помещенията винаги ще има доминация на едната енергия над другата, но така или иначе е задължително и двете да съществуват.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

Сувенир от мъниста - Декоративно Фън Шуй дърво Ин и Ян - 51 см
Сувенир от мъниста - Декоративно Фън Шуй дърво Ин и Ян - 51 см

Цялостен рейтинг на продукта

    Базиран на ревюта

    • Отличен
      0
    • Добър
      0
    • Среден
      0
    • Под среден
      0
    • Слаб
      0

    1-10 от 0